Axe Apartment

/ /

Cerinte: Un spatiu modern, contemporan, bucatarie deschisa si culori barbatesti.

Un apartament micut de 54 m patrati cu 3 camere, o amenajare completa, de la recompartimentare la parchet, gresie, faianta, instalatie electrica pana la mobilier si decoratiuni.  

Prima interventie majora a fost deschiderea bucatarie care initial nu avea mai mult de 6 m patrati spre balconul cu care comunica si spre hol. Astfel am reusit sa o dotam la indemana cu toate cele necesare unei bucatarii moderne, inclusiv o zona de luat masa.

Dormitorul si el de dimensiuni foarte mici a fost amenajat cu cat mai putin mobilier si decoratiuni. Dulapul pentru haine a fost amplasat pe un soclu ingust si deschis la culoare ce ii da senzatia ca pluteste. Tapetul usor clasic de pe peretele cu usa ofera detaliu incaperii.

Livingul este zona de primire a oaspetilor si camera de relaxare. Mobilierul TV este realizat din forme simple, cat mai aerisit iar in partea stanga a canapelei am amplasat o zona de bar cu rafturi pentru vinuri si pahare si dulapuri pentru vesela necesara servirii musafirilor cu bauturi si gustari.

Pe peretele opus geamului avem un sistem de afisare a tablourilor pe baza de sina si lant ceea ce confera posibilitatea de a schimba modul de afisare fara a strica peretii. In ton cu ideea de industrial am ales si masutele create pe structura de fier vopsita cu negru si blat din mdf.

Project details: