Long Living

/

Cerinte: Un spatiu care sa includa zona de dining si zona de relaxare/living cu o zona de expunere a canilor luate suvenir din calatorii si raft pentru vinuri.

Un living lung rezultat din unirea a doua incaperi ce comunica cu bucataria avea nevoie de o compartimentare pentru a adaposti cele doua zone: cea de dining si cea de living.

Amenajarea a pornit de la parchetul existent si alegerea unei culori calde de accent. Paleta de culori a fost aleasa in functie de viata agitata a familiei care si-a dorit materiale usor de intretinut.

Accentele de galben alese pentru a rezugravi sunt completate de draperiile colorate in aceleasi nuante. Tapetul din dreptul mesei indulceste stilul modern al mobilierului dand eleganta locului de luat masa.

Pe peretii opusi geamurilor am ales sa folosesc oglinzi pentru a estompa din senzatia de spatiu ingust dat de forma incaperii, totodata reflectarea gemurilor in acestea face ca incaperea sa para mai luminoasa.

Televizorul a fost special amplasat pe acel perete pentru a putea fi urmarit si de la masa. In spatele canapelei se afla o comoda ce delimiteaza cele doua zone ale incaperii. Zona de rafturi din stanga televizorului este special conceputa pentru afisarea canilor-suvenir.

Masa de dining este deservita de o comoda pe care se pot aduce mancarurile si ce serveste la depozitarea veselei si a tacamurilor. Raftul de vinuri este amplasat vis-a-vis, tot in zona de luat masa.

Project details:
  • Client: Casa in Brasov
  • Project Started: August 01, 2011
  • Category: ,