Warmth House

Doua bai amenajate incepand cu alegerea placilor ceramice pana la obiecte sanitare si mobilier.

Prima baie este cea de sus ce deserveste cele 4 dormitoare: cel al parintilor si cele 3 ale copiilor. Am ales sa ne jucam cu 3 tipuri de placi ceramice, gresia fiind aleasa in nuanta parchetului ce acopera tot etajul pentru a crea senzatia de continuitate.

Chiuveta, in realitate una singura – dubla si pe forme drepte, se sprijina pe un corp suspendat cu sertare albe.

Am decis sa urcam cu gresia pe peretele de deasupra vanii pentru a crea senzatia de decor gen bordura totodata mentinand tema simpla aleasa pentru amenajare. Faianta bej valurita creaza prin efectul 3d suficient detaliu baii.

Pe peretele usii am amplasat carlige pentru halatele de baie – unul pentru fiecare din membrii familiei, prosoapele putand fi lasate la uscat pe unul dintre cele doua calorifere tip scarita sau pe suportul de sub geam.

Baia mica este de fapt baia de serviciu ce deserveste parterul format din living, dining si bucatarie.

Aici am ales acelasi tip de faianta bej ca si in baia de sus doar fara efectul 3d. Gresia folosita este aceeasi cu cea din bucatarie si are un aspect de marmura iar decorul folosit este format din placi cu aspect de hexagoane – cu usor efect 3d – acesta a fost folosit ca bordura dar pe vertical, vis-a-vis de usa, pentru a fi usor de observat si in interiorul raftului pentru produse de dus din „cabina”. Gresia a fost folosita si pe peretele cu oglinda pentru a crea senzatia ca mai mare baii.

Dusul este delimitat doar printr-un paravan de sticla iar chiuveta este patrata si se sprijina pe un corp suspendat cu sertare albe fiind din aceeasi gama ca cea dubla din baia de sus.

Project details:
  • Client: Casa in Dumbravita
  • Project Started: March 01, 2017
  • Category: