Camera cu cuib

Cerinte: pat adecvat ca dimensiuni, birou pentru teme, mult spatiu de depozitare si mov cu roz.

Transformarea camerei intr-una adecvata pentru o fetita ce tocmai a inceput scoala: pat de dimensiuni potrivite varstei, birou pentru teme, si muuuult spatiu de depozitare.

Aceasta amenajare a pornit de la necesitatea transformarii camerei dintr-una cu personaje de desene animate celebre pe pereti potrivita unui copil mic intr-una pentru o domnisoara care a inceput scoala. Aveam nevoie de birou, un pat de dimensiuni adecvate si spatiu de stocare pentru rochite si accesorii toate inglobate intr-o camera care sa poata fi folosita si in adolescenta.

Culoarea de accent a fost inspirata din dorinta fetitei de a avea o camera „mov cu roz” – astfel am incercat sa combinam cele doua culori si sa le aducem intr-o zona mai adolescentina si moderna nuanta finala de „visina putreda putin spre roz” fiind o combinatie aprobata de micuta beneficiara. Culoarea peretilor este de un roz prafuit o nuanta in voga iar accentele de cupru regasite la corpurile de iluminat dau eleganta amenajarii.

Propunerea crearii unui loc de citit cu ajutorul hamacului care sa dubleze ca si loc de relaxare si joaca a fost imediat imbratisata de proprietari acesta fiind denumit „cuib”.

Oglinzile absolut necesare unei domnisoare cochete creaza si ele un joc de forme rotunde aceasta regasindu-se si in forma covorului care datorita ei nu incurca miscarea scaunului cu rotile.

Patul are o tablie tapitata care protejeaza la contactul cu peretele dand totodata un aspect de canapea (si astfel de camera de zi si nu de dormitor incaperii).

Parchetul clasic de lemn a fost singurul finisaj pastrat acesta contribuind si el la “caldura” emanata de spatiu.

Project details:
  • Client: Apartament in Timisoara
  • Project Started: November 01, 2016
  • Category: